sunnuntai 28. syyskuuta 2008

Viela taalla

Vaihdettiin asuinpaikkaa samassa kaupungissa (Kawakuchiko) ja saatiin netti kayttoon hieman pidemmaksi aikaa :)


Tassa se nyt sitten on aseman takana. On meilla kuvia, joissa on Tiiakin, mutta niita ei kuulemma saa ilmeiden takia julkaista.


Tana aamuna oli sen verran kirkasta, etta saatiin vuori kuvattua, katsotaan koska kuvat eksyvat naille sivuille... Tanaan kierrettiin Tiian mieliksi luolia ihan kolmin kappalein. Fujin rinteilla niita riittaa. Naista paras oli lepakkoluola, jonka ulkopuolella oli Batman-juliste-nayttely?! (Luolassa piti vallan menna kypara paassa, sen verran matalia oli kaytavat paikoin...ihan melkein nelinkontin piti edeta...(Tiian huomautus)) Matiaksen mieliksi kaveltiin laavakentille kasvaneessa metsassa ja kiivettiin kolmelle eri huipulle, joista kolmas ja korkein oli 1355m (Tiialle olisi jo kaksi edellistakin riittanyt). Nyppyloilta laskeuduimme alas jarven (830 m merenpinnasta) rantaan (Laskeutuminen tapahtui pusikossa, jossa rinne oli paikoin todella jyrkka ja polun piennar sen verran pehmea ettei kannattanut antaa jalan lipsahtaa...(Tiian huomautus)) viimeisten paivansateiden aikoihin. Alkoi jo hieman huolestuttamaan jyrkkien rinteiden kapuaminen, pimea kun tulee taalla todella aikaisin ja akisti. Puoli kuuden aikoihin me olimme onneksi tien varressa ja aurinko horisontin alapuolella. Hyva paivamatka tuli varmaan kaveltya, lahdimme liikkeelle kymmenen aikoihin ;)


Viimeisen huipun paalla, viela oli virtaa poseerata. Tasta meni viela reilu tunti pienta ja jyrkkaa polkua alas.


Huomenna yritetaan keksia mahdollisimman edukas tapa siirtya Tokion suuntaan, tanne on luvattu sadetta pariksi seuraavaksi paivaksi, eika lampotilakaan ole enaan kovin trooppinen (tanaan oli hiton kylma, jotain 13 astetta).

T: Pollo ja Saivare

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

oliko seuraavaksi etelä-korea?
mitkä aikataulut?

tääl kaikki kunnossa.

tehtaat melkein kaikki suljettu ja loput myyty Etelä-Afrikkalaisille.

nimim käsi kipsissä

p.s. laita mulle hotmailiin sun osoite

boris kirjoitti...

Hei, täällä Jyrki Perttilä, siis Katin isä ja Mikun appi !
Tapasimme mökillä kesällä, ja nyt lienette Japanissa, josta itse pidin kovasti siellä ollessani. Varsinkin miniatyyrimaisemista.
Vili, yksi pojistani on juuri 4kk Etelä-Aemrikassa, joka reissu huipentuu Rion karvenvaaleihin helmikuussa, paluun sattuessa 100309 päivälle Suomeen.
Riittävätkö rahat ? Hyvää reissua.
t. Jyrki Perttilä