maanantai 25. elokuuta 2008



Tuli vietettya viimeinen yo tassa hostellissa. Ensi yo vietetaan eraan ystavallisen suomalaisen luona johon taalla tutustuttiin. Huomenna sitten kohti Jekaterinburgia. Vahan jo janskattaa tuleva junamatka, on tullut kuultua niin monia juttuja halvimman luokan viihtyvyydesta. Huomenna saamme kokea sen itse :)


Taalla Pietarissa olisi kylla mieluusti viettanyt pitemmankin aikaa, mutta viisumin voimassaoloaika ei tunne armoa. Rakennukset ovat todella uskomattomia! Kavimme parissa museossakin, Eremitaasissa seka Kunstkamerassa. Tauluja ja patsaita oli niin paljon, etta silmissa alkoi virista. Talvipalatsin huoneet olivat sanoinkuvaamattoman vaikuttavia!!! Tiia tahtoo samanlaiset! Kustkameraan menimme lahinna siksi, etta Tiialla oli vieroitusoireita 4D-dokumenteista (Niko ymmartaa asian...) ja kyseisessa museossa on maailman mittavimpiin kuuluva tieteellinen kokoelma, joka pitaa sisallaan valtavan maaran mm. purkitettuja sikioita ja lasten paita. Oli jos jonkinmoista epamuodostumaa...Tiiaan iski ahdistus.

Kaikki on taalla sujunut yllattavan helposti ja ihmiset ovat olleet todella ystavallisia (paitsi pari rautatieaseman lipunmyyjatatia seka eras saksalainen joka soi Tiian aamupalajugurtin). Ehkapa viela joskus tulemme takaisin....kunhan ensin on muu maailma tullut nahtya.


Nyt rinkat selkaan ja menoksi! Paikoillaan ollaan oltu jo aivan liian kauan ;D

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Very nice:)


Judge "a secret fan" Reinhold

p.s. please dont judge !!