maanantai 24. toukokuuta 2010

Veneestä ja bunkkerista...

Päivät täällä Etelä-Leytellä ovat kuluneet viime kuukausien ajan hyvin samanlaisella rutiinilla: Aamulla aurinko herättelee seitsemän kieppeillä nostamalla lämmön makuuhuoneessa hikoilurajan yläpuolelle, autolla Padre Burgosista Maasiniin ja aamupala jossain ravitsemusliikkeessä (joka on ihan liian usein ollut Jollibee..), siirtyminen rautakaupan kautta veneerakennuspaikalle Ichoniin, hiekkapaperia ja maalisutia iltapäivään, siirtyminen takaisin P. Burgosiin, pikainen pysähdys pubissa ja kokkaamaan illallista avotulella (kaasu loppui, eikä ole jaksettu ostaa lisää, ruoanlaitto ulkona on kivempaa ja viileämpää), suihku ja nukkumaan aikaisin auringon sopivasti lämmitäämään rakennukseen.

Tarkoituksenahan olisi seilata valmiilla veneellä Richien kanssa Malesiaan Perhentianin saarille. Nyt alkaa näkymään jo valoa tunnelin päässä ja veneen vesillelaskuaika alkaa lähestymään. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan (ei mene, mutta kuitenkin :) pitäisi maaginen päivä olla ensi viikolla. Vesillelaskun jälkeen koepurjehditaan venettä Sogodin lahdella viikon päivät samalla sukellellen ennen siirtymisen aloittamista. Sitten nokka kohti länttä ja saarijonoja seuraillen Leyteltä Palawanille, Malesian Borneoon ja lopulta Malesian niemimaalle pitäisi päästä parissa viikossa.

Siihen asti asustelemme samassa mörskässä keskellä viidakkoa yhdellä maailman kauneimmista alueista. Tässä hieman kuvia, lisää veneestä ja rakennusprojektista löytyy South Sea Nomadsin facebook-sivuilta.



Tältä se näytti pari viikkoa sitten, kuvan ottamisen jälkeen on tullut hieman lisää väriä vesirajan alle ja muutama kerros lisää valkoista muualle :)



Ison hytin sisäpuolta.



"Asuinrakennuksen" ulkoreunaa, oikealla viidakkoa, joka vielä muutama vuosi sitten oli nurmikkoa ja hedelmäpuita.



Paikallinen asukas tekemässä tulta.

Ei kommentteja: